Eerste klantwebsites Sitezilla opgeleverd

SAMENVATTING

In de aanloop naar uitrol van de eerste Sitezilla diensten voor het MKB heeft de start-up uit Otterlo de eerste klantwebsites opgeleverd. Het internet marketing bedrijf zet hiermee de eerste stap voor de grootste lancering van de MKB websitepakketten.

De oprichter van Sitezilla, Mark van den Ing, laat weten erg enthousiast te zijn over de eerste opleveringen : “De eerste websites die we hebben opgeleverd zijn zeer belangrijk voor ons. Met veel passie en toewijding is er gewerkt om de kracht van onze MKB propositie te laten zien. Het team achter Sitezilla en onze testklanten zijn zeer trots op het resultaat. Hier is écht hard aan gewerkt. Onze launching customers hebben ons de mogelijkheid gegeven om de porpositie verder te optimaliseren en het dienstenpakket verder uit te breiden conform de wensen van verschillende doelgroepen.” De nieuwe websites zijn volledig responsive en geoptimaliseerd voor zoekmachines en gebruikersgemak. De nieuwe klanten betalen een vast bedrag per maand voor hun nieuwe website en worden volledig ontzorgt.

Brede doelgroep
Sitezilla gaat zich met haar propositie richten tot het MKB-ers, ZZP-ers en (sport)verenigingen. Een brede doelgroep met een grote overlap qua behoeften. “In de testfase zijn we er al snel achter gekomen dat het niet uit maakt uit welke sector een klant komt. Elk bedrijf, organisatie of vereniging is uniek en wil zich van zijn beste kant laten zien, ook online. Vaak lijkt dat technisch of financieel niet haalbaar. Daar willen wij wat aan doen. Als je kijkt naar de testklanten dan zie je al hoe breed de doelgroep is. ”, vertelt Mark.
Onder de eerste testklanten bevinden zich de lokale voetbalclub SV Otterlo, de telecomadviseurs van Nima Connect en inbouwspecialist Inbouw Nederland.
“Het is nu nog een kwestie van puntjes op de i voordat we écht willen lanceren. De deuren staan bijna open. Nog even en wij kunnen slimme ondernemers helpen hun concurrentiepositie te verbeteren. We verwachten te lanceren op dinsdag 19 mei. “

Over Mark van den Ing
Mark van den Ing (35) is Internet specialist en E-commerce ondernemer sinds 2001. Na verschillende posities binnen o.a. de telecom is hij in 2013 het onder de vleugels van Van den Ing Webmarketing het creatieve full service internetbureau Ingteractive.com gestart. Daarnaast is hij eigenaar en verantwoordelijk voor de exploitatie van diverse webwinkels, marketplaces en vergelijkingswebsites. Van den Ing Webmarketing is eigenaar van Sitezilla.

Persbericht in PDF

Download