Nieuwe website Autobedrijf Van Veen door Sitezilla

Ook Auto Van Veen heeft gekozen voor de professionaliteit en flexibiliteit van een Sitezilla website. Het autobedrijf gevestigd in Barneveld was van mening dat de vorige website zowel qua functionaliteit als uiterlijk aan vernieuwing toe was. Sinds vandaag is de nieuwe website te bewonderen op www.vanveenauto.nl.

Eigenaar Wouter van Veen laat weten trots te zijn op zijn nieuwe website : “Met de intrede in ons nieuwe pand aan de Albert Plesmanstraat in Barneveld was de timing voor een compleet nieuwe website perfect. We hebben samen met Sitezilla besproken wat we wilde hebben en daar hebben ze perfect naar geluisterd. Ik ben erg trots op de nieuwe website. Het sluit mooi aan bij de groei die we als autobedrijf meemaken.”

Geoptimaliseerd voor mobiel, zoekmachines én conversie
Autobedrijf van Veen besloot de website te laten moderniseren en koost voor het Websitepakket Pro bij Sitezilla. De complete website is vernieuwd. Bij het maken van de website is er gelet op zoekmachine vriendelijkheid, responsiveness en conversie. Zo zijn alle teksten geoptimaliseerd voor een hogere weergave in de zoekmachines, is de website geschikt voor de weergave op alle apparaten en wordt er alles aan gedaan om de bezoekers te bewegen hun contact gegevens achter te laten of contact op te nemen met het autobedrijf.

Occasionaanbod geautomatiseerd
Ook zijn er stappen gezet om het occasionaanbod geautomatiseerd op te voeren. Hierdoor hoeft het Autobedrijf nog maar op één plek het occasionaanbod bij te houden. Deze wordt vervolgens automatisch geupdate op de eigen website én alle relevante autowebsites zoals bijvoorbeeld marktplaats, Autoscout24 en Autotrack. “Eerder moesten we op meerdere plekken ons occasion aanbod bij houden. Dit kost veel tijd en energie. Nu hoeven we dat nog maar op één plek te doen en dat maakt alles een stuk makkelijker, zo houden we meer tijd over voor onze klanten. “ aldus eigenaar Wouter van Veen.

Het jonge autobedrijf uit Barneveld is opgericht in 2013 door Wouter van Veen. Het bedrijf biedt optimale service als het gaat om de aanschaf van occasions, APK keuring, poetsdiensten en reparaties. Meer weten? Bezoek de nieuwe website op www.vanveenauto.nl.