Nieuwe website voor Multi-mover uit Otterlo

Vanaf vandaag is op Multi-Mover.nl een compleet nieuwe website te zien. De vernieuwde website heeft een professionele uitstraling, is gericht op interactie met de bezoekers en scoort goed in de zoekmachines. Kortom, dit is precies wat er van Sitezilla verwacht kan worden!
Wij als Sitezilla hebben al vele websites gemaakt in totaal verschillende branches, de website van Multi-Mover is echter onze eerste website in de verhuisbranche. De nieuwe website van Multi-Mover heeft een mooie en professionele uitstraling, zowel voor particuliere als zakelijk klanten is het direct duidelijk wat Multi-Mover allemaal te bieden heeft en wat er verwacht kan worden van deze ervaren verhuizers.

Bij deze website is er gebruik gemaakt van een mooie bewegende slider op de homepagina, dit zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast wordt de bezoeker meteen getriggerd om direct actie te ondernemen.

Multi-Mover heeft ons laten weten enorm tevreden te zijn met de vernieuwde website. Het ontwerp was precies wat ze ervan verwacht hadden en de eerste reacties zijn allemaal enorm positief!

Iedere Sitezilla website is geheel geoptimaliseerd voor zoekmachines, dit betekend dat de website optimaal scoort bij de zoekmachines. Op deze manier zullen er meer bezoekers op de website terechtkomen,die vervolgens tot actie aangezet worden. De nieuwe website van Multi-Mover is voorzien van een “Offerte aanvragen” pagina waarop bezoekers direct vrijblijvend een offerte kunnen aanvragen.