Ook Landgoed Valkenburg kiest voor Sitezilla

Sitezilla heeft al vele websites voor bedrijven in verschillende branches gemaakt. Zo ook voor Landgoed Valkenburg. Of het nu gaat om een potentiële koper of een nieuwsgierig aagje gaat, iedereen vindt de informatie die hij of zij zoekt op Landgoedvalkenburg.nl.

De website is erg overzichtelijk en heeft een prachtige uitstraling met een video in de slider. De bezoeker wordt meteen gepakt en krijgt in een korte maar krachtige video alle informatie over Landgoed Valkenburg en de omgeving.

Eigenaar van Landgoed Valkenburg, Henk Oosterbaan, heeft laten weten erg tevreden te zijn met de website : “Wij hebben diverse positieve reacties mogen ontvangen op onze nieuwe website. Ook zijn we erg blij dat we nu zelf de website kunnen bijhouden. En als we er niet uitkomen kunnen we bellen en wordt het snel geregeld. “

Op het in Bennekom gelegen Landgoed Valkenburg zijn verschillende kavels met daarop woningen te koop. Om deze te verkopen is er natuurlijk een online visitekaartje nodig. En ja, wat voor een! De website ziet er werkelijk prachtig uit en is overzichtelijk opgemaakt. Ook zit de website technisch uitstekend in elkaar. De nieuwe website scoort goed in de zoekmachines en de conversie is verhoogt.

Meer informatie
http://www.landgoedvalkenburg.nl
http://www.sitezilla.nl