Otterlo Events van start

De compleet nieuwe website van Otterlo Events in- & outdoor activiteiten is de lucht ingegaan. Uiteraard scoort ook deze website van Sitezilla goed in de zoekmachines. Otterloevents.nl beschikt over een helder en duidelijke indeling waardoor bezoekers meteen weten waar ze aan toe zijn.

De site van Otterlo Events is qua inrichting vergelijkbaar met een webwinkel. Er zijn veel verschillende activiteiten beschreven die als op zichzelf staande producten worden aangeboden. Het mooie hiervan is dat ieder event zo zijn eigen plekje op de site heeft. Inclusief een mooie header met leuke foto’s en unieke content. De belangrijke details zoals de prijs en het minimaal aantal deelnemers worden helder gecommuniceerd.

Natuurlijk staan er verschillende fraaie sliders op de site. Uiteraard op de homepage, maar ook bij de verschillende beschreven thema’s categorieën. Het is voor bezoekers in één oogopslag duidelijk waar ze aan toe zijn. Hierdoor wordt er snel tot actie overgegaan.

,,Ik heb al enorm veel goede reacties gehad op de site”, zegt Otterlo Events manager Wiebe van der Leij. ,,Bezoekers vinden de site erg mooi en gebruiksvriendelijk. Het geeft mij nog meer energie om met Otterlo Events aan de gang te gaan.”

Naast de verschillende soorten evenementen, uitjes en thema’s bevat otterloevents.nl ook een mooie Over Ons-pagina en verschillende praktische manieren om met het bedrijf in contact te komen. Sitezilla heeft met Otterlo Events een site neergezet om trots op te zijn.