Website Aulatal Vakantiewoningen opgeleverd door Sitezilla

Op Aulatal.nl is sinds vandaag een compleet nieuwe website te vinden welke is gemaakt door Sitezilla. De aanbieder van vakantiebungalows in Duitsland laat weten zeer blij te zijn met de nieuwe tweetalige website welke geschikt is voor de weergave op desktops, laptops, mobiel en tablets.

De nieuwe website van de aanbieder van enkele vakantiewoningen nabij Oberaula in Duitsland is een stuk overzichtelijker en moderner geworden. Met de vernieuwde website wordt verwacht meer gasten te kunnen verwelkomen. “De website ziet er lekker fris uit, is gemakkelijk in het gebruik en komt beter over op potentiële nieuwe gasten” laat eigenaresse Conny Theunissen weten.

Er is gekozen om veel beeldmateriaal naar voren te laten komen. Niet alleen van de vakantie bungalows maar ook van de omgeving. Conny licht toe : “Mensen willen graag plaatjes zien en weten wat ze kunnen verwachten. De nieuwe website biedt bezoekers deze functionaliteit. “

Ondersteuning meerdere talen
De nieuwe website is gemaakt in het Nederlands en Duits. Een nieuwe functionaliteit die nog niet eerder beschikbaar was binnen de Sitezilla propositie. “De wereld wordt kleiner. Ook daar moeten wij rekening mee houden in de functionaliteiten die wij aanbieden met onze propositie van websites voor het MKB. “ vertelt Sitezilla eigenaar Mark van den Ing. “Wij zijn dan ook blij dat wij nu huidige en nieuwe klanten ook meertalige websites kunnen leveren. Hiermee hebben we ook een eerste stap gezet in onze internationale ambities. “

Met deze nieuwe functionaliteit biedt Sitezilla nog meer onderscheidend vermogen ten opzichte van andere website leveranciers. De volgende stap in de toekomstplannen is ondersteuning voor een webwinkels.

Snel online
De website Aulatal.nl is snel opgeleverd. In slechts 5 dagen na ontvangst van het beeldmateriaal en tekst is de complete website vernieuwd en online gebracht. De eigenaresse van Aulatal.nl laat weten “De vakantieperiode was reeds begonnen, ik wilde toch graag snel online met een nieuwe website. Sitezilla heeft dat fantastisch geregeld. Binnen een week was de website in twee talen opgeleverd. Fantastisch!”

De website van met de vakantie bungalows in Aulatal maakt gebruik van een Sitezilla Websitepakket Pro.